Meteen naar de content

TOT 40% KORTING

  Impressum

  Volgens § 5 TMG:

  GEEN RETOUREN MOGELIJK NAAR DIT ADRES!

  MagischePoten

  Bedrijfsadres: Keizersgracht 49A, 1015 CE Amsterdam, Netherlands

  E-mail: support@magischepoten.nl

  Telefoon: +31 20 809 8313


  Identificatienummer omzetbelasting volgens §27 a Wet op de omzetbelasting:

  Platform van de EU-Commissie voor online geschillenbeslechting: http://ec.europa.eu/consumers/odr

  Wij zijn niet verplicht of bereid deel te nemen aan een geschillenprocedure voor een arbitragecommissie voor consumenten.

  De op de site gebruikte afbeeldingen zijn afkomstig van: https://unsplash.com/

  Disclaimer

  Aansprakelijkheid voor inhoud

  Als dienstverlener zijn wij volgens § 7, lid 1 van de Duitse Telemediawet (TMG) verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina's. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij als dienstverlener echter niet verplicht doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten. Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie volgens de algemene wetten blijven onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter pas mogelijk vanaf het moment waarop kennis wordt genomen van een specifieke wetsovertreding. Zodra wij kennis nemen van wetsovertredingen, zullen wij deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

  Aansprakelijkheid voor links

  Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom zijn wij niet aansprakelijk voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina's is steeds de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina's verantwoordelijk. De gelinkte pagina's werden op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was op het moment van linken niet herkenbaar. Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina's is echter niet redelijk zonder concreet bewijs van een overtreding. Zodra wij kennis nemen van wetsovertredingen, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

  auteursrecht

  De inhoud en werken op deze pagina's gemaakt door de site exploitanten zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Voor vermenigvuldiging, bewerking, verspreiding en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze site zijn alleen toegestaan voor particulier, niet-commercieel gebruik. Voor zover de inhoud op deze site niet door de exploitant is gemaakt, worden de auteursrechten van derden in acht genomen. Met name inhoud van derden is als zodanig gekenmerkt. Mocht u desondanks kennis nemen van een schending van het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Zodra wij kennis nemen van wettelijke schendingen, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

  Sichere Bezahlung

  Wir verwenden SSL-Verschlüsselung für sichere Zahlungen

  Zufrieden oder erstattet

  Ist etwas nicht in Ordnung? Das ist in Ordnung, Sie haben 14 Tage Zeit, Ihre Meinung zu ändern.

  Service nach dem Verkauf

  Brauchen Sie Hilfe? Wir stehen Ihnen von Montag bis Samstag von 9 bis 18 Uhr zur Verfügung.