Meteen naar de content

TOT 40% KORTING

  INFORMATIE OVER DE VERZENDING

   Versturenjullie wereldwijd & hoeveel bedragen de verzendingskosten?

  Ja - wij verzenden wereldwijd. Wij bieden alle klanten gratis binnenlandse en internationale verzending met tracking. Geen verzendkosten & geen omzetbelasting - wij willen dat je ervaring eenvoudig en efficiënt is - net zoals wij dat graag hebben.

  Wat zijn jullie verzend- en verwerkingstijden?

  Standaard verzendtijden

  Binnenlands:

  Netherlands: 7 - 16 dagen

  België: 7 - 16 dagen

  Verwerkingstijden

  Na het plaatsen van de bestelling duurt het 1-3 werkdagen om de bestelling te verwerken voordat deze wordt verzonden. Wij verzenden niet in het weekend.

  Waar kan ik mijn trackingnummer vinden?

  Wanneer je artikelen worden verzonden, zou je via de e-mail een automatische kennisgeving met een trackingnummer van ons systeem moeten ontvangen.

  Als je er geen hebt ontvangen of als het trackingnummer niet werkt, maak je dan geen zorgen. Neem contact met ons op en wij lossen het voor je op!

  Indien u meer gedetailleerde informatie wenst, kunt u ons mailen op support@magischepoten.nl of bellen op +31 20 809 8313 en wij helpen u graag verder!

  Onverwachte vertragingen

  In sommige gevallen kan de levering langer duren dan de standaard verzendtijden zoals hierboven vermeld. Externe factoren zoals de internationale douaneafhandeling en feestdagen, die wij niet in de hand hebben, kunnen de oorzaak van vertragingen in de verzending zijn. Neem contact met ons op als je pakket te lang op zich laat wachten en wij zullen samen met je bekijken hoe wij het probleem kunnen oplossen.

  Sichere Bezahlung

  Wir verwenden SSL-Verschlüsselung für sichere Zahlungen

  Zufrieden oder erstattet

  Ist etwas nicht in Ordnung? Das ist in Ordnung, Sie haben 14 Tage Zeit, Ihre Meinung zu ändern.

  Service nach dem Verkauf

  Brauchen Sie Hilfe? Wir stehen Ihnen von Montag bis Samstag von 9 bis 18 Uhr zur Verfügung.