Meteen naar de content

TOT 40% KORTING

  VEEL GESTELDE VRAGEN

  Wij raden je aan om voor al je transacties dit soort kaarten te gebruiken.

  - Visa

  - Mastercard

  - American Express

  - Klarna

  - iDeal

  - Bancontact

  Let op: alle betalingen via een creditcard worden met 3D Secure (3DS) verwerkt. 3DS is een betalingsverificatiesysteem om je te beschermen tegen ongeoorloofd gebruik wanneer je bij ons winkelt. Een éénmalig wachtwoord (OTP) zal ter verificatie naar je mobiele nummer worden gestuurd. Neem contact op met je bank om te vragen of je kaart voor OTP geschikt is.

  De maatvoering van de producten varieert naargelang de snit en de stijl van het artikel. Informatie over de maten vind je op elke productpagina. Tenzij anders vermeld, is de maat in inches en wordt deze gemeten als het artikel op een vlakke ondergrond ligt.

  Wij verzenden hoofdzakelijk vanuit fulfillmentcentra in de Verenigde Staten, Oost-Azië en West-Europa. Als het artikel, dat je hebt gekocht, niet op voorraad in de dichtstbijzijnde locatie is, sturen wij het rechtstreeks vanaf onze productielijnen met dezelfde levertijden als vermeld in onze sectie Verzending.

  Onze producten worden door ons deskundig behandelingsteam efficiënt verpakt om ervoor te zorgen dat ze, ongeacht de afstand die ze afleggen, in perfecte staat aankomen.

  Momenteel kunnen wij slechts één standaard verzendoptie aanbieden. Voor meer gedetailleerde informatie over de verzendtijden per zone kun je onze pagina Verzending bekijken.

  Wij zijn blij om te horen dat je eerste pakket is aangekomen en wij hopen dat het je bevalt.

  Aangezien je meerdere artikelen hebt besteld, stopt ons behandelingsteam op de productiesite ze soms in aparte pakketten om de kwaliteit te behouden. Dit is de reden waarom deze in aparte pakketten en op verschillende tijdlijnen naar je worden verzonden.

  De andere artikelen zijn zeker al onderweg naar jouw locatie!

  Wij staan annuleren en wijzigen van bestellingen toe binnen 24 uur na het plaatsen van je bestelling.

  Als je binnen 24 uur een verzoek indient om je bestelling te annuleren, betalen wij je het volledige bedrag van de bestelling terug. Wijzigingen in de bestelling zijn gratis.Als er meer dan 24 uur zijn verstreken sinds je je bestelling hebt geplaatst, dan kunnen wij je bestelling niet meer annuleren of wijzigen. Dat komt omdat wij de meeste bestellingen binnen 24 uur, nadat je de bestelling hebt geplaatst, verwerken en verzenden (restituties worden binnen 72 uur teruggestort).

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze hoogwaardige selectie producten aan jouw verwachtingen zullen voldoen of deze zelfs zullen overtreffen.

  Verzoeken om te ruilen worden binnen 14 dagen na levering van het pakket op je adres beoordeeld en geaccepteerd om de verwachtingen van de klant te waarborgen en de tevredenheid van je aankopen te garanderen.

  Zodra het verzoek is beoordeeld en goedgekeurd, zullen wij de omruiling van het artikel in behandeling nemen.

  Aanvragen, die na de termijn van 14 dagen worden ingediend, worden niet in behandeling genomen.

  Om verder te gaan, neem je via support@magischepoten.nl contact op met ons ondersteuningsteam en dan zullen wij binnen 24 uur reageren om je te helpen met het proces.

  Voor deze gevallen zullen wij het goed met je maken door een vervangend product op te sturen of je terug te betalen. Wij besteden veel zorg aan het selecteren van de fabrikanten van onze samengestelde collecties. Als je een fout of een defect in het artikel ontdekt, neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op.

  Sichere Bezahlung

  Wir verwenden SSL-Verschlüsselung für sichere Zahlungen

  Zufrieden oder erstattet

  Ist etwas nicht in Ordnung? Das ist in Ordnung, Sie haben 14 Tage Zeit, Ihre Meinung zu ändern.

  Service nach dem Verkauf

  Brauchen Sie Hilfe? Wir stehen Ihnen von Montag bis Samstag von 9 bis 18 Uhr zur Verfügung.